Špenátový nákyp – slaná žemlovka
Skvělá možnost jak využít starší chleba.
Hraškový bešamel dodá nákypu jemnost a lahodnou chuť. Na přípravu nepotřebujeme ani vajíčka.
Chřestový nákyp
Tento recept je opravdovou lahůdkou, kterou budete mít rádi a budete jej pravidelně zařazovat.
Kopřivový (špenátový) nákyp
Nákyp připravený s bešamelem z Hrašky je jemný a lahodný, není nutné používat vajíčka. Na jaře použijeme kopřivy, ale během roku využijeme zeleninu, kterou máme po ruce.
Brokolicový nákyp s hraškovým bešamelem
Hraškový bešamel dodá všem zapečeným jídlům skvělou smetanovou chuť, vysokou výživovou hodnotu a krásnou šťavnatou konzistenci.
Celerový nákyp
Lahodný celerový nákyp s Hraškovým bešamelem a sýrem, který si prostě zamilujete.