Jít zpět
E-mailový odkaz
Tisk
Obrázek receptu
Poznámky
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Kynutý knedlík
Tisk receptu
Připnout recept
Rate Recipe
Klíčové slovo:
Hraška, Kynuté, Kynuté knedlíky, Příloha, Vařené, Vegan, Zdravé vaření
Servings:
4
porce
Calories:
Author:
Ing. Eliška Škvařilová
Ingredience
Těsto
1
špetka
cukru
10
g
droždí
240
ml
vody
200
g
hrubé mouky
180
g
celozrnné mouky
8
g
Hrašky na zahušťovaní
20
g
slunečnicového oleje
6
g
soli
olej na potření
Instrukce
Ze všech surovin zaděláme vláčné těsto, které necháme 1 hodinu vykynout na teplém místě.
Z těsta vyválíme knedlíky a necháme 20 minut odležet na teplém místě.
Knedlíky vaříme v páře 20 minut.
Po vyndání knedlíky propíchneme, aby z nich ušla pára a potřeme tukem, aby neosychaly.
Poznámky
Alergeny: 1 Lepek
Vyzkoušeli jste tento recept?
Dej nám vědět
jak se vám recept podařil připravit!