Šuang -si znamená štěstí. A toto jídlo nám pocit štěstí při jeho konzumaci přinese. Když máme Cerii předem připravenou, je jeho příprava rychlá a jednoduchá. Jídlo příjemně voní, pěkně vypadá, dobře chutná a navíc je zdravé. Splňuje nároky náročného strávníka.
Podlijeme vývarem nebo vodou, přídáme sójovou omáčku, citronovou šťávou, nastrouhaný čerstvý zázvor, sůl a krátce povaříme.
Dohotovení
Nakonec k zelenině přidáme restované žampiony, osmaženou Cerii a vše promícháme.
Způsob podávání
Podáváme s rýží.
Poznámky
Celé koření opražené na sucho v hrnci dá jídlu hlubokou chuť a současně podpoří trávení pokrmu. Dáváme vždy ale pozor, abychom koření nespálili.Mahá koření v receptu vytvoří jemnou chuť a podpoří dobré trávení jídla.Alergeny: 1 Lepek, 6 Sója, 10 Hořčice.
Vyzkoušeli jste tento recept?Dej nám vědět jak se vám recept podařil připravit!