600mlvodyMísto vody a sušeného sójové mléka lze použít jiné živočišné či rostlinné mléko.
250gtvarohu
Instrukce
V misce promícháme Hrašku Vanilka, sušené sójové mléko, cukr a sůl.
Vodu a olej přivedeme k varu.
Za stálého míchání vsypeme připravenou směs.
Oheň ztlumíme a zvolna vaříme 20 minut pod pokličkou.
Občas promícháme a zkontrolujeme, zda se Hraška nepřipaluje.
Hraška je dobře uvařená, když má lahodnou chuť a není cítit po hrachu.
Uvařený krém důkladně vyšleháme ponorným mixérem.
Šlehání je důležité, aby byl krém nadýchaný.
Necháme krém vychladnout.
Vychladlý krém vyšleháme s tvarohem do hladka.
Poznámky
Tvaroháček můžeme servírovat jenom tak nebo s ovocem, sušenkami či oříšky.Tento krém je tak lahodný a výživný, nikoho nenapadne v něm hledat hrách.Alergeny: 6 Sója, při použití živočišného mléka alergen 7 Mléko
Vyzkoušeli jste tento recept?Dej nám vědět jak se vám recept podařil připravit!