Do osolené vroucí vody vložíme těstoviny a vaříme doměkka.
Zelí
Do prázdného hrnce vsypeme kmín celý a hořčičné semínko.
Zahříváme, až semínka začnou vyskakovat.
Přidáme olej a drobně nakrájenou cibuli.
Na rozehřátém oleji zvolna orestujeme cibuli do zlatova.
Přidáme třený česnek, Mahá koření a orestujeme.
Dáváme pozor, aby se koření nespálilo.
Přidáme hlávkové zelí a orestujeme.
Přidáme kysané zelí, mletý pepř, sůl a ještě chvíli restujeme. Podle potřeby podlijeme vývarem, aby zelí bylo šťavnaté.
Tofu
Nastrouháme tofu nahrubo a orestujeme ho na oleji.
Dohotovení
Těstoviny smícháme se zelím a na talíři ozdobíme nudličkami orestovaného tofu.
Poznámky
Doporučujeme vám článek o kysaném zelí. Dozvíte se v něm o historii kysaného zelí a prozradíme vám, jak tento zázrak ještě jinak využít. Alergeny: 1 Lepek, 6 Sója, 10 Hořčice
Vyzkoušeli jste tento recept?Dej nám vědět jak se vám recept podařil připravit!