Mahá koření a imunita

Mahá koření a imunita

Jak může Mahá koření podpořit naše trávení a imunitu

Málokdo ví, jaký vliv má koření na naše trávení a imunitu.

Většinou se koření přidává do jídla pro zlepšení jeho chuti, abychom si více pochutnali.
Ale koření se kromě chuti stará i o správně fungující trávení, což je základ pevného zdraví. Silné a zdravé trávení umožňuje vstřebávání živin a úplné vylučování nestrávených zbytků. Správné trávení je důležitým předpokladem pro udržení imunity.
Z některého koření se připravují čaje na odstranění nejrůznějších zdravotních problémů, ale je to většinou chápáno odděleně od vaření.

V Indii, když někdo onemocní, tak je mu doporučeno, aby vyměnil kuchaře, neboť kuchař neumí pracovat s kořením. Koření je takto chápáno jako základní nástroj k udržování pevného zdraví.
Pravidelné používání koření při vaření je prevencí mnoha nemocí, a proto je důležitou součástí našeho života.

Od roku 1984 pracujeme s manželem na šíření zdravé výživy a vegetariánství mezi nejširší veřejnost.
V té době se v ČR používalo na dochucení jídel základní koření jako byl kmín, pepř, majoránka. Hlavní heslo té doby bylo: „Dobré vaření začíná s Maggi a Masoxem“. Což jsem nemohla akceptovat.

Hledala jsem, jak chutně připravit vegetariánská jídla. Odpověď jsem našla v indické kuchyni. Tak vznikl produkt Mahá koření. Objevila jsem nový vztah ke koření, který měly naše pra pra prababičky, a který je potřeba opět uvést do života.
Od té doby doporučujeme Mahá koření nejen pro zlepšení chuti našich jídel, ale hlavně pro zlepšení kvality našeho trávení.

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Přejít nahoru