5 důvodů proč vařit s Hraškou

    Můžete sdílet na:

    Hraška umožňuje zdravé a chutné vaření, které si zamilujete. Ať už hledáte alternativu k mouce, vajíčkům, nebo chcete jen obohatit svůj jídelníček, Hraška je tou správnou volbou. Přinášíme vám 5 důvodů, proč by neměla chybět ve vaší kuchyni.

    1. Hraška je zdravější alternativa plná živin

    Základem Hrašky je hrách, tedy luštěnina, což ji činí přirozeně bohatou na bílkoviny. Je to zdroj hořčíku, zinku, železa a draslíku a vlákniny. Díky tomu zvyšuje výživnou hodnotu každého pokrmu, který z ní připravíte.

    2. Hraška má všestranné využití v receptech

    Jedním z největších benefitů Hrašky je její univerzální použití. Můžete ji použít na obalování nejrůznějších řízečků, na zahušťování polévek a omáček, na přípravu pomazánek a dresingů a nebo dokonce na výrobu dezertů. Dezerty, pěny, cheesecaky z Hrašky Vanilka jsou revolucí v cukrařině. Bez výčitek si můžeme pochutnat na krémovém dezertu. Hraška Vanilka navíc nahrazuje vajíčka v těstech na korpusy, muffiny nebo bublaniny.

    3. Hraška obohatí tradiční recepty

    Hraška přináší nový rozměr do tradičních pokrmů. Díky ní můžete připravit například koprovou omáčku, guláš nebo třeba francouzské brambory, či bramboráky, aniž byste museli slevit z chuti nebo kvality. Každý , kdo ochutná je překvapený lahodnou chutí. Nikdo netuší, že v jídle je přítomný hrách. Hraška nabízí mnoho možnosti pro ty, kteří chtějí vařit zdravě a udržitelně.

    4. Hraška je bez lepku a je vhodná pro mnoho diet

    Hraška je skvělou volbou pro všechny, kdo se vyhýbají lepku či mají jiné alergie nebo jen chtějí zlepšit svůj jídelníček. Ať už připravujete bramboráky, potřebujete nahradit vejce nebo zahustit omáčky, Hraška splní vaše požadavky. neobsahuje lepek, vejce, laktózu, cholesterol, glutamát, konzervační látky ani barviva.

    5. S Hraškou je jídlo chutnější.

    Ať už Hrašku použijete do polévek, omáček či dezertů, vždy podpoří přirozenou chuť pokrmu.
    Vaření s Hraškou vás naučí nejen experimentovat, ale především si vychutnat plnou chuť jídla na talíři.

    Subscribe
    Upozornit na
    guest
    0 Komentáře
    Nejstarší
    Nejnovější Most Voted
    Inline Feedbacks
    View all comments