
Články k Hrašce na obalování

Nedoceněné luštěniny v našem životě
Luštěniny podporují nejen naše zdraví, ale zdraví našich polí. Dejme do jídla chuť i zdraví.

Poslední den roku s Hraškou
S Hraškou můžete mlsat, pochutnáte si a uspokojíte i ty nejnáročnější strávníky.

Recepty s Hraškou na obalování

Obalovaná bedle v Hrašce
Bedlové řízečky teplé i za studena jsou vynikající. Určitě vyzkoušejte!
Místo bedel se dá použít i hlíva ústřičná či žampiony.

Zeleninový karbanátek z Cerie
Jemný, šťavnatý karbanátek , který je obalený v těstíčku z Hrašky stojí za vyzkoušení.

Žampiónové placičky
Nakrájíme žampiony, smícháme s těstíčkem z Hrašky a osmažíme jako bramboráčky. Skvělá pochoutka.

Řízečky z Cerie
Šťavnatý plátek Cerie v křupavém kabátku z hraškového těstíčka vás nadchne.

Holandský řízek z Cerie a sýru
Vegetariánská lahůdka – karbanátek z mleté Cerie a nastrouhaného tvrdého sýru.

Jak obalovat v Hrašce
Těstíčko z Hrašky má vynikající chuť, dobře se s ním pracuje a je zdravější. Pochoutkou je obalovaná zelenina v Hrašce. Řízečky jsou šťavnaté a křupavé.

Obalovaný špíz
Špíz je rychlá pochoutka. Kousky zeleniny, hub a sýru napícháme na špejli, obalíme v Hrašce a osmažíme.

Květákové placičky
Křupavé a chutné i bez vajec a mouky.
Skvělý tip na rychlou večeři nebo svačinku na výlet.

Obalovaný kedluben v Hrašce
Těstíčko z Hrašky šetří čas a chutná.
Stačí předvařené plátky kedluben namočit do těstíčka z Hrašky a osmažit.

Obalovaná kopřiva v Hrašce
Pro zpestření jarního jídelníčku můžeme obalit kopřivu v těstíčku z Hrašky. A je to opravdu pochoutka.

Obalovaný chřest v Hrašce
Královská zelenina obalená a osmažená v těstíčku z Hrašky vytvoří opravdový zážitek pro gurmány. Vyzkoušejte!

Zeleninové placičky s bylinkami
Zelenina podle sezóny smíchaná s Hraškou, vodou a osmažená. Jednoduchý recept, ale vynikající chuť.
Jsou dobré i zastudena.

Obalovaný sýr v těstíčku z Hrašky
Namísto těstíčka z vajíček použijeme těstíčko z Hrašky. Chuť je vynikající. Nezapomeňte si obalené kousky sýru dát do mražáku, nebudou při smažení vytékat.

Smažené celerové a Mrkvové hranolky
Neuvěřitelně dobré a jednoduché jídlo. Mrkev a celer nakrájíme na hranolky, namočíme do těstíčka z Hrašky a osmažíme. Je to způsob, jak do jídelníčku včlenit více zeleniny.

Bramboráčky s kysaným zelím a Hraškou
Hraška dodá těmto bramboráčkům úžasnou chuť. Nejsou potřebná ani vajíčka ani mouka. Do klasického receptu přidáme jen trochu kysaného zelí.

Bramboráčky s Hraškou
Bramboráky jsou jídlo, které snad nikdy neomrzí a proto je skvělé využít tento recept, který potěší jak vaše chuťové pohárky, tak i vaše bříška.
Je to díky tomu, že jsme nahradili klasickou mouku a vejce naší Hraškou na obalování, která vám zvedne celkovou výživovou hodnotu tohoto jídla.

Obalované brambory
Neuvěřitelně dobré a jednoduché jídlo. Plátky brambor obalené v těstíčku z Hrašky a osmažené. Podáváme se salátem či špenátem, anebo jen tak.


Mini karbanátky
Hrašenky to je opravdu unikátní recept.
Smícháme Hrašku, vodu, nakrájenou zeleninu, kterou máme po ruce a osmažíme. Výtečná lahůdka je hotová.

Obalovaný květák a brokolice
Obalování v těstíčku z Hrašky je mnohem rychlejší než v klasickém trojobalu. Stačí jednotlivé kousky květáku či brokolice namočit v těstíčku a už smažíme. Výsledek je tak dobrý, že se určitě přejíte.

Obalované žampiony
Pokud žampiony jednou obalíte v Hrašce, tak příště již jiný způsob nezvolíte. Ach! Jsou tak vynikající.

Obalovaný chleba v Hrašce
Plátek chleba, který namočíme do těstíčka z Hrašky a osmažíme je výtečný teplý i za studena. Je připravený bez použití vajíčka.

Obalovaná cuketa
Cuketové řízečky obalené v těstíčku z Hrašky jsou výtečné teplé i za studena.

Obalovaná cibule
Cibulové kroužky obalené v Hrašce, to je tedy opravdová lahůdka. Tímto jídlem můžete okouzlit i velmi náročné strávníky.