Kynutý knedlík

Kynutý knedlík

Ing. Eliška Škvařilová
Porce 4 porce
Kalorií

Ingredience
  

Těsto

  • 1 špetka cukru
  • 10 g droždí
  • 240 ml vody
  • 200 g hrubé mouky
  • 180 g celozrnné mouky
  • 8 g Hrašky na zahušťovaní
  • 20 g slunečnicového oleje
  • 6 g soli
  • olej na potření

Instrukce
 

  • Ze všech surovin zaděláme vláčné těsto, které necháme 1 hodinu vykynout na teplém místě.
  • Z těsta vyválíme knedlíky a necháme 20 minut odležet na teplém místě.
  • Knedlíky vaříme v páře 20 minut.
  • Po vyndání knedlíky propíchneme, aby z nich ušla pára a potřeme tukem, aby neosychaly.

Poznámky

Alergeny: 1 Lepek
Klíčové slovo Hraška, Kynuté, Kynuté knedlíky, Příloha, Vařené, Vegan, Zdravé vaření
Vyzkoušeli jste tento recept?Dejte nám vědět jak vám chutnalo!
 | Website

Autorka receptů a norem pro vegetariány, vegany, Wellness gastronomii.
Autorka produktu Hraška a Maha koření.

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Přejít nahoru