Jídla z krup, pohanky a jáhel

Jídla z krup, pohanky a jáhel

Naši předci je měli na stole každý den.

Zapomenutá jídla z krup, pohanky a jáhel se pomalu začínají objevovat v našem jídelníčku. Jsou to obiloviny, které naši předci měli na stole každý den. Pro jejich přípravu je třeba dodržet správný postup, ale výsledek se vám za tuto péči odvděčí.

Zapečené jáhly se špenátem
Zapékaná bez lepku Zapékané

Zapečené jáhly se špenátem

0
Jednoduché, ale velmi chutné jídlo, které určitě stojí za vyzkoušení.
Zapečená pohanka s kysaným zelím
Zapékaná bez lepku Zapékané

Zapečená pohanka s kysaným zelím

1
Objevte zdravou a chutnou kombinaci pohanky, kysaného zelí a Mahá koření v tomto zapečeném pokrmu.
Šoulet s cibulkou a sójovým párkem
Luštěninová jídla

Šoulet s cibulkou a sójovým párkem

0
Tradiční židovské jídlo. Když si dáte záležet a uvaříte šoulet podle našeho receptu,
Sedlácké kroupy
Zeleninová jídla

Sedlácké kroupy

0
Plněná paprika
Zeleninová jídla

Plněná paprika

0
Plněná paprika je klasika, která nikdy neomrzí a dá se připravit mnoha způsoby. Na naší very si
Kroupové halušky se zelím
Zeleninová jídla

Kroupové halušky se zelím

0
Krkonošský houbový kuba
Houby

Krkonošský houbový kuba

0
Karbanátky zeleninové
Karbanátky Zeleninová jídla

Karbanátky zeleninové

0
Jáhlové koláčky s kokosem
Sladká jídla

Jáhlové koláčky s kokosem

3
Jáhlová kaše
Sladké pokrmy – nový

Jáhlová kaše

0
Jáhelníček s jablky a sušenýma švestkami
Sladké pokrmy – nový

Jáhelníček s jablky a sušenýma švestkami

0
Sladký jáhelníček je výtečný a stojí za ochutnání. Náš recept je připravený s Hraš
Badyánová pěna
Sladké pokrmy – nový

Badyánová pěna

0
Kroupy důkladně uvařené s Hraškou Vanilka a vyšlehané na hladký krém nadchnou svoji jemnou chutí.

Autor čerpá nejen z vědeckých poznatků, ale především z vlastní praxe. Již třicet roků žije dle zásad výživy podporující zdraví a s celou rodinou jsou zaměřeni na vegetariánský způsob stravování. Jaroslav Škvařil je lektorem odborné skupiny pro nutrici ČSVV se zaměřením na problematiku bílkovin a výživových směrů. Od roku 1990 se podílí na vymezení pojmu Ochranná strava a je autorem srovnávací teorie: Stupně stravovací úrovně a Stupně aktivní životosprávy.

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
Přejít nahoru