Jídla z krup, pohanky a jáhel
Naši předci je měli na stole každý den.
Zapomenutá jídla z krup, pohanky a jáhel se pomalu začínají objevovat v našem jídelníčku. Jsou to obiloviny, které naši předci měli na stole každý den. Pro jejich přípravu je třeba dodržet správný postup, ale výsledek se vám za tuto péči odvděčí.
Recepty Zapékané
Zapečené jáhly se špenátem
Jednoduché, ale velmi chutné jídlo, které určitě stojí za vyzkoušení.
Recepty Sladká jídla
Jáhelníček s jablky a sušenýma švestkami
Sladký jáhelníček je výtečný a stojí za ochutnání.
Náš recept je připravený s Hraš
Recepty Sladká jídla
Badyánová pěna
Kroupy důkladně uvařené s Hraškou Vanilka a vyšlehané na hladký krém nadchnou svoji jemnou chutí.