Jídla z hrachu, čočky, fazolí, krup, pohanky a jáhel

    Můžete sdílet na:

    Jídla z hrachu, čočky, fazolí, krup, pohanky a jáhel

    Tyto suroviny byly dříve na stole pravidelně. Hospodyně z nich dokázaly připravit velmi chutná a hlavně zdravá jídla. Při přípravě se použilo i hodně bylinek. Dnes si stále více lidí uvědomuje důležitost konzumace těchto potravin. Nabízíme recepty, které mohou být pro vás inspirací a dáváme si záležet, abychom dávali detailní popis, který zaručí, že na talíři budete mít chutné jídlo, na kterém si pochutná celá rodina.

    Tajemství těchto jídel je ukryto ve správné přípravě. Luštěniny i obiloviny je dobré před vařením namáčet a následně dlouho a pomalu vařit, až jsou měkké. Tím docílíme i toho, že tato jídla budou dobře stravitelná. .

    Pokud spěcháme použijeme tlakový hrnec a nebo vaříme v pomalém hrnci.