Svíčková omáčka - vegan, bezlepku

    Moderní svíčková: Zdravější verze klasiky, která vás překvapí

    Můžete sdílet na:

    Svíčková omáčka, kynutý knedlík a plátek masa – klasika české kuchyně, kterou všichni milujeme. Ale co když řekneme, že existuje způsob, jak si tuto dobrotu užít v moderní a zdravější podobě? Ano, je to možné! S naším receptem na moderní svíčkovou omáčku si nemusíte dělat starosti s kaloriemi ani tíhou na žaludku.

    Naše moderní svíčková s kynutými knedlíky a Cerií – moderní podobou seitanu

    Zapomeňte na klasické zahušťování bílou moukou – my jsme vsadili na Hrašku, která omáčce dodá nejen úžasně jemnou chuť, ale i výživové hodnoty. A co knedlík? Ten jsme připravili z celozrnné mouky, což nejenže prospívá vašemu trávení, ale také mu dodává zajímavější strukturu a chuť. A místo tradičního hovězího jsme zařadili plátek Cerie – moderní rostlinnou alternativu masa, která je šťavnatá, chutná a skvěle doplní tento lahodný pokrm.

    Tato lehká a zdravá varianta svíčkové je nejen šetrná k vašemu tělu, ale také ukazuje, že klasická česká jídla se dají připravit moderně a s ohledem na zdraví. Pozvěte svou rodinu nebo přátele a uvidíte, že je nadchnete! Nejenže si pochutnáte, ale navíc budete mít dobrý pocit, že jste pro sebe udělali něco dobrého.

    Tak co, už se vám sbíhají sliny? Vyzkoušejte tuto moderní svíčkovou, která spojuje to nejlepší z tradiční české kuchyně s moderním zdravým přístupem. Nejen že potěšíte své blízké, ale také uděláte krok směrem k lehčímu a zdravějšímu životnímu stylu.😊

    Subscribe
    Upozornit na
    guest
    0 Komentáře
    Nejstarší
    Nejnovější Most Voted
    Inline Feedbacks
    View all comments