Mahá koření a imunita

    Můžete sdílet na:

    Mahá koření a imunita

    Jak může Mahá koření podpořit naše trávení a imunitu

    Málokdo ví, jaký vliv má koření na naše trávení a imunitu.

    Většinou se koření přidává do jídla pro zlepšení jeho chuti, abychom si více pochutnali.
    Ale koření se kromě chuti stará i o správně fungující trávení, což je základ pevného zdraví. Silné a zdravé trávení umožňuje vstřebávání živin a úplné vylučování nestrávených zbytků. Správné trávení je důležitým předpokladem pro udržení imunity.
    Z některého koření se připravují čaje na odstranění nejrůznějších zdravotních problémů, ale je to většinou chápáno odděleně od vaření.

    V Indii, když někdo onemocní, tak je mu doporučeno, aby vyměnil kuchaře, neboť kuchař neumí pracovat s kořením. Koření je takto chápáno jako základní nástroj k udržování pevného zdraví.
    Pravidelné používání koření při vaření je prevencí mnoha nemocí, a proto je důležitou součástí našeho života.

    Od roku 1984 pracujeme s manželem na šíření zdravé výživy a vegetariánství mezi nejširší veřejnost.
    V té době se v ČR používalo na dochucení jídel základní koření jako byl kmín, pepř, majoránka. Hlavní heslo té doby bylo: „Dobré vaření začíná s Maggi a Masoxem“. Což jsem nemohla akceptovat.

    Hledala jsem, jak chutně připravit vegetariánská jídla. Odpověď jsem našla v indické kuchyni. Tak vznikl produkt Mahá koření. Objevila jsem nový vztah ke koření, který měly naše pra pra prababičky, a který je potřeba opět uvést do života.
    Od té doby doporučujeme Mahá koření nejen pro zlepšení chuti našich jídel, ale hlavně pro zlepšení kvality našeho trávení.

    Subscribe
    Upozornit na
    guest
    0 Komentáře
    Nejstarší
    Nejnovější Most Voted
    Inline Feedbacks
    View all comments