Obalovaná cibule

Ing. Eliška Škvařilová
Kuchyně Bezlepku, Diabetici, Náhrada vajec, Sport, Vegan, Vegetarián
Porce 4 porce
Kalorií

Ingredience
  

  • 200 g Hrašky na obalování
  • 280 ml vody
  • 450 g cibule
  • olej na smažení

Instrukce
 

  • Hrašku rozmícháme s vodou na těstíčko hustoty řidší hořčice.
  • Cibuli oloupeme, nakrájíme na kolečka zhruba 1,5 cm široké a rozdělíme je na jednotlivé kroužky.
  • Kroužky cibule nejprve namočíme do suché směsi a poté namáčíme v těstíčku, necháme okapat a vkládáme do vyšší vrstvy rozpáleného tuku tak, aby byly ponořené.
  • Smažíme dozlatova z obou stran ve vyšší vrstvě tuku.
  • Po vyndání necháme přebytečný tuk okapat na sítku a pak na papírovém ubrousku.
  • Těstíčko je správně prosmažené, když má lahodnou chuť a není cítit po hrachu.

Poznámky

Aby byly cibulové kroužky dokonalé, doporučujeme podívat se na článek o smažení.
Zbytek těstíčka můžeme zpracovat podle receptu na Hrašenky. 
Alergeny: Žádné
Klíčové slovo Cibule, Hraška, Hraška na obalování, Obalování, Slané, Smažení, Vaření, Zdravé vaření
Vyzkoušeli jste tento recept?Dejte nám vědět jak vám chutnalo!
Subscribe
Upozornit na
guest
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
mikmekovaeliska
mikmekovaeliska
11 měsíců před

S manželem naprosto milujeme Hrašku na obalování, ať už do ní zabalíme cokoliv, je to naprosto skvělé 🙂 Nejvíc nám chutnají kousky cibule a pytlík Hrašky u nás zmizí strašně rychle. Doporučujeme kilové balení 😀

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Nahoru