Obalovaný kedluben v Hrašce
Těstíčko z Hrašky šetří čas a chutná.
Stačí předvařené plátky kedluben namočit do těstíčka z Hrašky a…
Plněné kedlubny Cerií
Nádivka z Cerie je vegetariánská náhrada masa. Chuť kedlubny navíc vyzdvihne bazalka, nasekaná rajčata a strouhaný…
Kedlubny plněné bešamelem z Hrašky s žampiony
Svěží pokrm, který je plný chutí.
Kedlubnové lasagne s Cerií
Domácí lassagně jsou vždy neodolatelně dobré. My jsme namísto těstovin použily plátky kedluben.
Kedlubnové zelí
Zelí je vynikající s opečenou Cerií a vařenými brambory. Česká klasika ve vegetariánské podobě.
Kedlubnová polévka kedlubňačka
Polévka je lahodná, smetanově jemná a sytá. Chutná po kedlubnách a stojí za vyzkoušení.