Články k Hrašce na obalování
Nedoceněné luštěniny v našem životě
Luštěniny podporují nejen naše zdraví, ale zdraví našich polí. Dejme do jídla chuť i zdraví.
Poslední den roku s Hraškou
S Hraškou můžete mlsat, pochutnáte si a uspokojíte i ty nejnáročnější strávníky.
Recepty s Hraškou na obalování
Obalovaná bedle v Hrašce
Bedlové řízečky teplé i za studena jsou vynikající. Určitě vyzkoušejte!
Místo bedel se dá použít i hlíva ústřičná či žampiony.
Zeleninový karbanátek z Cerie
Jemný, šťavnatý karbanátek , který je obalený v těstíčku z Hrašky stojí za vyzkoušení.
Žampiónové placičky
Nakrájíme žampiony, smícháme s těstíčkem z Hrašky a osmažíme jako bramboráčky. Skvělá pochoutka.
Řízečky z Cerie
Šťavnatý plátek Cerie v křupavém kabátku z hraškového těstíčka vás nadchne.
Holandský řízek z Cerie a sýru
Vegetariánská lahůdka – karbanátek z mleté Cerie a nastrouhaného tvrdého sýru.
Jak obalovat v Hrašce
Těstíčko z Hrašky má vynikající chuť, dobře se s ním pracuje a je zdravější. Pochoutkou je obalovaná zelenina v Hrašce. Řízečky jsou šťavnaté a křupavé.
Obalovaný špíz
Špíz je rychlá pochoutka. Kousky zeleniny, hub a sýru napícháme na špejli, obalíme v Hrašce a osmažíme.
Květákové placičky
Křupavé a chutné i bez vajec a mouky.
Skvělý tip na rychlou večeři nebo svačinku na výlet.
Obalovaný kedluben v Hrašce
Těstíčko z Hrašky šetří čas a chutná.
Stačí předvařené plátky kedluben namočit do těstíčka z Hrašky a osmažit.
Obalovaná kopřiva v Hrašce
Pro zpestření jarního jídelníčku můžeme obalit kopřivu v těstíčku z Hrašky. A je to opravdu pochoutka.
Obalovaný chřest v Hrašce
Královská zelenina obalená a osmažená v těstíčku z Hrašky vytvoří opravdový zážitek pro gurmány. Vyzkoušejte!
Zeleninové placičky s bylinkami
Zelenina podle sezóny smíchaná s Hraškou, vodou a osmažená. Jednoduchý recept, ale vynikající chuť.
Jsou dobré i zastudena.
Obalovaný sýr v těstíčku z Hrašky
Namísto těstíčka z vajíček použijeme těstíčko z Hrašky. Chuť je vynikající. Nezapomeňte si obalené kousky sýru dát do mražáku, nebudou při smažení vytékat.
Smažené celerové a Mrkvové hranolky
Neuvěřitelně dobré a jednoduché jídlo. Mrkev a celer nakrájíme na hranolky, namočíme do těstíčka z Hrašky a osmažíme. Je to způsob, jak do jídelníčku včlenit více zeleniny.
Bramboráčky s kysaným zelím a Hraškou
Hraška dodá těmto bramboráčkům úžasnou chuť. Nejsou potřebná ani vajíčka ani mouka. Do klasického receptu přidáme jen trochu kysaného zelí.
Bramboráčky s Hraškou
Bramboráky jsou jídlo, které snad nikdy neomrzí a proto je skvělé využít tento recept, který potěší jak vaše chuťové pohárky, tak i vaše bříška.
Je to díky tomu, že jsme nahradili klasickou mouku a vejce naší Hraškou na obalování, která vám zvedne celkovou výživovou hodnotu tohoto jídla.
Obalované brambory
Neuvěřitelně dobré a jednoduché jídlo. Plátky brambor obalené v těstíčku z Hrašky a osmažené. Podáváme se salátem či špenátem, anebo jen tak.
Obalovaný květák a brokolice
Obalování v těstíčku z Hrašky je mnohem rychlejší než v klasickém trojobalu. Stačí jednotlivé kousky květáku či brokolice namočit v těstíčku a už smažíme. Výsledek je tak dobrý, že se určitě přejíte.
Obalované žampiony
Pokud žampiony jednou obalíte v Hrašce, tak příště již jiný způsob nezvolíte. Ach! Jsou tak vynikající.
Obalovaný chleba v Hrašce
Plátek chleba, který namočíme do těstíčka z Hrašky a osmažíme je výtečný teplý i za studena. Je připravený bez použití vajíčka.
Obalovaná cuketa
Cuketové řízečky obalené v těstíčku z Hrašky jsou výtečné teplé i za studena.
Obalovaná cibule
Cibulové kroužky obalené v Hrašce, to je tedy opravdová lahůdka. Tímto jídlem můžete okouzlit i velmi náročné strávníky.