
Články k Hrašce Vanilka

Předvánoční čas s Hraškou
Co krásného si na vánoce přát?
Mír v srdci a klid v těle.

Poslední den roku s Hraškou
S Hraškou můžete mlsat, pochutnáte si a uspokojíte i ty nejnáročnější strávníky.

Perníčky s polevou bez chemie
Krásně barevné vánoční cukroví bez chemie.

Jak na vánoční cukroví bez vajec
Pečení s Hraškou je jednoduché. Prostě Hrašku jen přidáme do těsta. Navíc zvýšíme výživové hodnoty vašich moučníků.

Dobroty zdravě
Dobré a přitom zdravé dobroty.

Recepty s Hraškou Vanilka

Dvoubarevné kostky s višňovou marmeládou
Tento zákusek vás dostane svoji chutí. Rozplývá se na jazyku a navíc je dietní, bez lepkový, bez vajec a vhodný i pro lidi, kteří jsou vegani.




Bábovka
Při jezení této bábovky si zavzpomínáte na dětství.





Vanilkové rohlíčky
Cukroví, které provoní celý dům.

Čokoládové koule či kuličky s banánem
Vyšlehaný hraškový základ a k tomu to nejlepší co máte po ruce, naplnit banánem , obalit a dobrota je hotová.

Makové makronky
Tento recept je od vynikající cukrářky Petry Stáhlové. Jako náplň jsme použili Nutelu z Hrašky Vanilka a povidla. A výsledek? Je skvělý.

Česnekový dresing
Česnekový dresing se skvěle hodí k pečené zelenině, smaženým jídlům a také jako dresing do salátů.

Vanilkovo-čokoládový pohár
Vychlazený dezert s ovocem splňuje naše přání pochutnat si.
Je lehký, nadýchaný a svěží.

Vanilková Panna cotta s rebarborou
Panna cotta je oblíbený italský zákusek.
Vanilková chuť krému a nakyslá rebarbora vytvoří svěží lehký dezert

Koprový dresing
Kopr – bylinka s charakteristickou chutí a léčivými účinky. Vyšlehaná s Hraškovým základem vytvoří dokonalou harmonii chutí.

Pečené brambory s česnekovým dresingem a teplým salátem z kysaného zelí
Lehké, svěží, ale přitom syté jídlo. Mahá koření mu dodá lahodnou chuť a Hrašková majonéza mu dodá šťavnatost, lehkost a výživu.









Čokoládová pěna s banánem
Tato čokoládová pěna s banánem je lahodný dezert, který potěší všechny milovníky sladkých dobrot. Hlavní ingrediencí je Hraška Vanilka, jež v kombinaci s banánem a čokoládou vytváří neodolatelný krém. Příprava je jednoduchá a výsledek stojí za to!

