Můžete sdílet na:

    Články k Cerii

    Recepty s Cerii

    Náhrada masa ne jen v postním období
    Postní

    Náhrada masa ne jen v postním období

    Můžete sdílet na:

    Luštěniny byly během postního období nepostradatelnou součástí jídelníčku – nahrazovaly maso, mléko i tvaroh a díky vysokému obsahu bílkovin se jim často přezdívalo „maso chudých“. Na talíři se objevovaly téměř denně a lidé si díky nim udržovali zdravější a jednodušší stravu. Postní období totiž nebylo jen o odříkání, ale celkově o snížení spotřeby masa a…

    Ceriový plátek
    Cerie

    Ceriový plátek

    Můžete sdílet na:

    Uvnitř šťavnatý, na povrchu opečený do zlatova to je Ceriový plátek.

    Příprava Cerie
    Cerie

    Příprava Cerie

    Můžete sdílet na:

    Jak nahradit maso, abyste si pochutnali?
    Cerie je právě takovou směsí. Obsahuje cca 20 g bílkovin ve 100 g hotového výrobku.

    Španělský ptáček
    Cerie

    Španělský ptáček

    Můžete sdílet na:

    Toto jídlo nadchne všechny, kteří mají rádi klasickou českou kuchyni, ale současně jsou vegetariáni. S Cerií je výsledek zaručen.

    Ceriová pečeně na česneku a kmíně
    Cerie

    Ceriová pečeně na česneku a kmíně

    Můžete sdílet na:

    Pečeně z Cerie je plná šťávy s jemnou chutí po kmínu a česneku. Můžeme ji použít na přípravu nejrůznějších jídel. Je výtečná i za studena.