
Články k Cerii

Jak připravovat Cerii
Cerie je směs na přípravu chutného rostlinného masa. Vše o Cerii najdete v tomto článku.

Recepty s Cerii

Náhrada masa ne jen v postním období
Luštěniny byly během postního období nepostradatelnou součástí jídelníčku – nahrazovaly maso, mléko i tvaroh a díky vysokému obsahu bílkovin se jim často přezdívalo „maso chudých“. Na talíři se objevovaly téměř denně a lidé si díky nim udržovali zdravější a jednodušší stravu. Postní období totiž nebylo jen o odříkání, ale celkově o snížení spotřeby masa a…

Rajčatová omáčka s kuličkami z Cerie
Voňavá rajská omáčka a šťavnaté kuličky z Cerie bude jídlo, na kterém si určitě pochutnáte.

Ceriový plátek
Uvnitř šťavnatý, na povrchu opečený do zlatova to je Ceriový plátek.

Zeleninový karbanátek z Cerie
Jemný, šťavnatý karbanátek , který je obalený v těstíčku z Hrašky stojí za vyzkoušení.

Příprava Cerie
Jak nahradit maso, abyste si pochutnali?
Cerie je právě takovou směsí. Obsahuje cca 20 g bílkovin ve 100 g hotového výrobku.

Řízečky z Cerie
Šťavnatý plátek Cerie v křupavém kabátku z hraškového těstíčka vás nadchne.

Holandský řízek z Cerie a sýru
Vegetariánská lahůdka – karbanátek z mleté Cerie a nastrouhaného tvrdého sýru.

Kuličky z Cerie ve smetanové omáčce
Kdo by neznal masové kuličky, ty naše jsou vegetariánské, jsou samá chuť a smetanová omáčka k nim určitě stojí za vyzkoušení.

Kubovy měšce plněné kysaným zelím
Neodolatelně dobré jídlo. Ceria plněná kysaným zelím v přírodní šťávě a pečené brambory.

Tataráček z Cerie
Tataráček z Cerie a na topince! To je opravdová lahůdka.

Španělský ptáček
Toto jídlo nadchne všechny, kteří mají rádi klasickou českou kuchyni, ale současně jsou vegetariáni. S Cerií je výsledek zaručen.

Lečo s Cerií (tofu)
Šťavnaté lečo namísto vajíček zahuštěné Hraškou a s Cerií namísto párku vás nadchne.

Plněné kedlubny Cerií
Nádivka z Cerie je vegetariánská náhrada masa. Chuť kedlubny navíc vyzdvihne bazalka, nasekaná rajčata a strouhaný sýr.

Kedlubnové lasagne s Cerií
Domácí lassagně jsou vždy neodolatelně dobré. My jsme namísto těstovin použily plátky kedluben.

Šťavnaté plátky z Cerie
Na plátku z Cerie si opravdu pochutnáte. Uspokojí i ty, kteří mají rádi klasickou kuchyni
.

Cerie rýže Hanoi se žampiony a paprikou
Vegetariánská varianta lehkého vietnamského rizota, které je plné šťavnaté zeleniny, rýže a Cerie.

Ceriová pečeně na česneku a kmíně
Pečeně z Cerie je plná šťávy s jemnou chutí po kmínu a česneku. Můžeme ji použít na přípravu nejrůznějších jídel. Je výtečná i za studena.

Boloňské špagety s Cerií
Špagety v této podobě mají rádi děti i dospělí. Jestliže použijeme k přípravě Cerii jídlo bude výtečné.

Znojemský guláš z Cerie, zahuštěný Hraškou.
Klasický český guláš s jemně nakyslou chutí po nakládaných okurkách. Jestliže guláš zahustíme Hraškou získáme krémovou omáčku, vynikající chuť a vysokou výživovou hodnotu.

Šuang-si z Cerie se žampiony a kapií
Šuang- si znamená štěstí. Toto jídlo nás nadchne: křupavá zelenina a kousky opečené Cerie, to stojí za vyzkoušení.

Bylinkový bulgur s Cerií
Ideální jídlo nejen na letní čas.
Bulgur, zeleninka, bylinky a Cerie.

Plzeňský guláš z Cerie, zahuštěný Hraškou
Tento Plzeňský guláš vás přenese přímo do srdce české kuchyně! Kombinace křupavých kousků Cerie, opraženého kmínu a hořčičných semínek, spolu s bohatou chutí česneku, Mahá koření a sladké papriky, vytváří neodolatelnou symfonii chutí.

Segedínský guláš s opečenou Cerií
Klasický segedínský guláš zahuštěný Hraškou je neuvěřitelně chutný a s opečenou Cerií je skvělé jídlo nejen pro vegetariány.

Svíčková omáčka
Příznivci klasické české kuchyně si hladí bříška. Omáčka zahuštěná Hraškou je neodolatelná. Plátek opečené Cerie jen doladí toto sváteční jídlo pro vegetariány.