Svíčková omáčka

Příznivci klasické české kuchyně si hladí bříška. Omáčka zahuštěná Hraškou je neodolatelná. Plátek opečené Cerie…
Číst více

Čočkový guláš

Staré ruské přísloví tvrdí „Čočka na stole – zdraví v rodině“. Čočkový guláš může být…
Číst více

Čočka na kyselo

Když čočková jídla zahušťujeme Hraškou zpestříme náš jídelníček ještě o další luštěninu, která je dobře…
Číst více

Fazolky na smetaně

Fazolky na smetaně Omáčka na paprice1 g celého kmínu1 špetka celé bílé hořčice40 g oleje85…

Číst více

Koprová omáčka

Koprová omáčka 1 g celého kmínu1 špetka celé bílé hořčice40 ml oleje80 g očištěné cibule10…

Číst více

Nivová omáčka

Nivová omáčka 1 g celého kmínu1 špetka celé bílé hořčice40 g oleje80 g očištěné cibule5…

Číst více

Segedín s kousky tofu

Segedínský guláš zahuštěný Hraškou je samá chuť. Sytý plný minerálií a vlákniny, kterou by v…
Číst více

Cizrna na paprice

Dobrý tip jak vařit luštěninová jídla je využít klasické české recepty, kde maso nahradíme luštěninou…
Číst více

Obalovaná bedle v Hrašce

Bedlové řízečky teplé i za studena jsou vynikající. Určitě vyzkoušejte! Místo bedel se dá použít i…
Číst více

Žampiónové placičky

Nakrájíme žampiony, smícháme s těstíčkem z Hrašky a osmažíme jako bramboráčky. Skvělá pochoutka.
Číst více

Obalovaný špíz

Špíz je rychlá pochoutka. Kousky zeleniny, hub a sýru napícháme na špejli, obalíme v Hrašce…
Číst více

Obalovaný chřest v Hrašce

Královská zelenina obalená a osmažená v těstíčku z Hrašky vytvoří opravdový zážitek pro gurmány. Vyzkoušejte!
Číst více

Karbanátky zeleninové

Karbanátky zeleninové Zelenina příprava1 g celého kmínu0,5 g celá bílá hořčice60 g oleje90 g očištěné…

Číst více

Obalované brambory

Neuvěřitelně dobré a jednoduché jídlo. Plátky brambor obalené v těstíčku z Hrašky a osmažené. Podáváme…
Číst více

Cukeťáky

Placky z cukety a Hrašky jsou křupavé a šťavnaté. Mouku a vejce jsme nahradili…
Číst více

Hrašenky

Hrašenky to je opravdu unikátní recept. Smícháme Hrašku, vodu, nakrájenou zeleninu, kterou máme po ruce…
Číst více

Obalované žampiony

Pokud žampiony jednou obalíte v Hrašce, tak příště již jiný způsob nezvolíte. Ach! Jsou tak…
Číst více

Obalovaná cuketa

Cuketové řízečky obalené v těstíčku z Hrašky jsou výtečné teplé i za studena.
Číst více

Obalovaná cibule

Cibulové kroužky obalené v Hrašce, to je tedy opravdová lahůdka. Tímto jídlem můžete okouzlit i…
Číst více

Zapečená cuketa

Plátky cukety poléváme bešamelem z Hrašky a sypeme strouhaným sýrem. Zapečeme v troubě a budeme…
Číst více

Chřestový nákyp

Tento recept je opravdovou lahůdkou, kterou budete mít rádi a budete jej pravidelně zařazovat.
Číst více

Francouzské brambory

Klasický české jídlo, které mají všichni rádi. Výtečnou chuť u našeho receptu tvoří bešamel z…
Číst více

Celerový nákyp

Lahodný celerový nákyp s Hraškovým bešamelem a sýrem, který si prostě zamilujete.
Číst více

Maďarské brambory

Vyzkoušejte Maďarské brambory: sytý a chutný recept se smetanovou omáčkou a voňavým kořením.
Číst více

Kulajda

Krémově hladká sytá polévka, která voní po kopru a chutná po smetaně a houbách. Naše…
Číst více

Houbová smaženice

Houbová smaženice Klasické jídlo, které se tradičně připravuje s vajíčky. My jsme vajíčka nahradili bešamelem…

Číst více

Plněná paprika

Plněná paprika je klasika, která nikdy neomrzí a dá se připravit mnoha způsoby. Na naší…
Číst více

Cuketový guláš

Guláš může mít hodně podob. Ten náš zahuštěný Hraškou má svěží chuť po cuketě…
Číst více

Kedlubnové zelí

Zelí je vynikající s opečenou Cerií a vařenými brambory. Česká klasika ve vegetariánské podobě.
Číst více

Dušené zelí

Dušené zelí Zelí hlávkové420 g očištěného hlávkového zelíBešamel1 g celého kmínu40 ml oleje100 g očištěné…

Číst více

Celerový nákyp

Lahodný celerový nákyp s Hraškovým bešamelem a sýrem, který si prostě zamilujete.
Číst více

Jihočeská lepenice

Zapomenutý recept, který stojí za vyzkoušení. Brambory, kysané zelí a Mahá koření vytvoří lahodné a…
Číst více

Květákový mozeček

Květákový mozeček Klasické jídlo, které se tradičně připravuje s vajíčkama. My jsme vajíčka nahradili bešamelem…

Číst více

Karbanátky zeleninové

Karbanátky zeleninové Zelenina příprava1 g celého kmínu0,5 g celá bílá hořčice60 g oleje90 g očištěné…

Číst více

Česnekový dresing

Česnekový dresing se skvěle hodí k pečené zelenině, smaženým jídlům a také jako dresing…
Číst více

Lečo pomazánka

Šťavnatá pomazánka z paprik, rajčat a hraškového základu nás okouzlí. Je jemná, chutná a výživná.
Číst více

Žampionová pomazánka

Vařit s žampiony je radost. Žampiony s vyšlehaným hraškovým základem vytvoří zdravou, krémově jemnou …
Číst více

Tvarůžková pomazánka

Kdo má rád tvarůžky ocení spojení Hraškového základu a tvarůžek. Jemný našlehaný krém s typickou…
Číst více

Nivová pomazánka

Našlehaná nivová pomazánka z hraškového másla je jemná, zdravá s chutí ušlechtilého sýru.
Číst více

Drožďová pomazánka

Malá a nenápadná kostička droždí v sobě ukrývá spoustu cenných vitamínů a minerálů. …
Číst více

Pórková pomazánka

Pórek je přírodní antibiotikum, ve spojení s našlehaným hraškovým máslem vytvoří pomazánku dokonalé…
Číst více

Česneková pomazánka

Z česneku – velkého daru přírody a vyšlehaného hraškového másla připravíme lahodnou pomazánku, …
Číst více

Jablkové flameri

Jablkové flameri Flameri si můžeme představit jako puding z obilí.Kukuřičnou krupici můžeme nahradit jakoukoli jinou…

Číst více

Maková pomazánka

Maková pomazánka Mák je nejen chutný, ale i velmi zdravý. Je to přírodní unikát. Stojí…

Číst více

Makové makronky

Tento recept je od vynikající cukrářky Petry Stáhlové. Jako náplň jsme použili Nutelu z Hrašky…
Číst více

Vanilkový krém

Jemný vyšlehaný vanilkový krém a nakyslá chuť višní to je osvěžující lehký dezert Zdravá dobrota…
Číst více

Jáhlová kaše

Jáhlová kaše Dobře provařená jáhlová kaše s Hraškou je lahodná a sytá.Tajemství lahodných kaší je…

Číst více

Citronový cheesecake

Citronový cheesecake Korpus100 g slunečnicových semínek75 g mandlí100 g rozinek75 g sušených meruněk Citronový krém130…

Číst více

Banánová pomazánka

Banánová pomazánka nadýchaná jako obláček. Je neuvěřitelné, kolik podob může mít uvařená Hraška Vanilka.
Číst více

Kokosový cheesecake

Kokosový cheesecake Korpus100 g slunečnicových semínek75 g mandlí100 g rozinek75 g sušených meruněkKokosový krém150 g…

Číst více

Obalovaná jablíčka

Obalovaná jablíčka 200 g Hrašky Vanilka280 ml vody nebo mléka (Těstíčko zadělané s mlékem je…

Číst více

Obalovaný ananas

Obalovaný ananas 200 g Hrašky vanilka280 ml vody nebo mléka (Těstíčko zadělané s mlékem je…

Číst více

Rýžová kaše

Rýžová kaše Dobře provařená rýžová kaše s Hraškou je lahodná a sytá.Tajemství lahodných kaší je…

Číst více
Přejít nahoru